WIJKBEHEERDERS / WIJKWERKERS

Deurne kent wijkbeheerders, een initiatief van de Gemeente Deurne in samenwerking met Woningbouwvereniging Bergopwaarts@BOW. De directe aansturing is ondergebracht bij Stichting LEV Deurne.

Wat doet een wijkbeheerder?

Een wijkbeheerder werkt als tussenpersoon tussen wijkbewoners, instellingen, organisaties, de gemeente Deurne en woningbouwvereniging Bergopwaarts. Om te zorgen voor een veilige en prettige leefomgeving. Hij houdt de situatie in de gaten en hij meldt eventuele wensen van bewoners of knelpunten in de wijk. De Wijkbeheerders zijn ook inzet baar voor de kerkdorpen die vallen onder de Gemeente Deurne.
Denk hierbij aan het in stand houden van de kwaliteit van de openbare ruimte zoals bijvoorbeeld beplanting, straten, pleinen, speeltuinen, drempels, wegversmallingen en bankjes.
Problemen probeert hij zoveel mogelijk in samenwerking met bewoners op te lossen. En als het nodig is, spreekt hij mensen aan op hun gedrag. De wijkbeheerder kan natuurlijk niet alleen zorgen voor een gezellige en leefbare wijk. Daar heeft hij uw hulp bij nodig.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën over de openbare ruimte, veiligheid en leefbaarheid in uw wijk?
Hieronder staan de contactgegevens:

Beheerder Mandy Smeets
bereikbaar via 06-81518013 of mandy.smeets@levgroep.nl
Kantoor Oude Martinetstraat 2, 5751 KW Deurne
Beheerder Michel van Eunen
bereikbaar via 06-55130757 of michel.vaneunen@levgroep.nl
Kantoor Oude Martinetstraat 2, 5751 KW Deurne (Koolhof en Heiakker)
Hallo allemaal,
Hierbij wil ik mezelf aan jullie voorstellen als één van de drie Wijkwerkers van de Nieuwe Wijken in Deurne. Mijn naam is Seda Ider en ik ben werkzaam bij de Levgroep. Vanaf januari 2017 ben ik Wijkwerker vanuit Zorg in Deurne. Samen met mijn collega’s Mandy Smeets en Berrie van den Waardenburg werken wij in de wijken: Deurne-West, Heiakker en de Koolhof.
Het wijkwerk houdt in dat alle bewoners, organisaties en verenigingen uit de wijk ons als éérste contactpersoon mogen zien op het gebied van welzijn.

U kunt telefonisch of per mail contact met mij opnemen.
Per mail: seda.ider@levgroep.nl
Telefoonnummer: 0641048816